PRAKTIJK VERSTEEGEN

Dhr. H.H.J. Versteegen

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Mevr. F. Kamps

Aanwezig: donderdag

Huisarts

Huisarts, praktijkhouder en opleider

Mijn naam is Rik Versteegen. Ik ben geboren en getogen in Haren en heb geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Sinds  1999 ben ik huisarts en vanaf 2004 samen met andere collega’s begonnen in deze huisartspraktijk  aan het Helperplein. Daar werk ik nu al weer 17 jaar met veel plezier. Ik doe mijn best om al mijn patiënten te voorzien van een goed huisartsgeneeskundig advies. Eigen regie over zijn /haar gezondheid en persoonlijk contact vind ik daarbij heel belangrijk.

 

Daarnaast ben ik huisartsopleider. Dat betekent dat er regelmatig een huisarts in opleiding gedurende een jaar werkzaam is in mijn praktijk. Dit zijn afgestudeerde artsen zich specialiseren tot huisarts.

Vanaf januari 2021 werkt mw. Kamps in de praktijk. Zij is hier anderhalf jaar werkzaam geweest als huisarts in opleiding en is de opvolgster van mw. Huitema.

 

Samen leveren wij huisartsenzorg over de volle breedte. Met onder andere kleine chirurgie, het plaatsen van spiralen en zorg voor patienten in de laatste levensfase.

050-5272790