top of page

NIEUWE PATIENTEN

Welkom bij onze huisartsenpraktijk

Het is mogelijk om u als nieuwe patiënt te laten inschrijven bij één van de praktijken van Huisartsen Helperplein. Voor alle duidelijkheid: Huisartsen Helperplein bestaat uit 4 verschillende huisartsenpraktijken. U kunt zich slechts bij één hiervan laten inschrijven.

U kunt zich aanmelden als nieuwe patiënt wanneer:

- u woonachtig bent in de stad Groningen, en u heeft postcode 9721 of 9722.

- uw huidige huisarts geen lid is van onze huisartsengroep ( Huisartsenpraktijk Maarsingh, Huisartsenpraktijk Hoornsemeer en de huisartsen van het Helperplein). Is dit wel het geval en u wilt zich toch laten overschrijven, dan verzoeken wij u eerst te overleggen met uw huidige huisarts.

 

U wordt verzocht u persoonlijk te melden aan de balie en uw voorkeur uit te spreken voor een praktijk. Als u geen voorkeur heeft, wordt u willekeurig bij één van de vier praktijken ingedeeld.

Aanmelden als nieuwe patiënt:

Wij vragen u per persoon één aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren aan de balie. Tevens verzoeken wij u een identiteitsbewijs van uzelf en eventueel van de personen (boven de 14 jaar) die u mede inschrijft te laten controleren.

Na inschrijving zal de assistente uw medisch dossier opvragen bij uw vorige huisarts. De assistente kan alleen uw medisch dossier opvragen indien u zich persoonlijk heeft uitgeschreven bij uw vorige huisarts.

 

U kunt hieronder de formulieren downloaden en ingevuld aan de balie afgeven. Aanmelden als nieuwe patiënt en het afgeven van de formulieren aan de balie is alleen mogelijk op werkdagen tussen 15.30 uur - 16.30 uur.

Klik op het onderstaande logo van WORD voor het downloaden: 

aanmeldformulier

bottom of page