PRAKTIJK LOLKEMA & BRUGGERS

Mw. R. Lolkema

Aanwezig: dinsdag, donderdagmiddag en vrijdag

Dhr. J.A. Bruggers

Aanwezig: maandag, woensdag en donderdagochtend

Wij vormen sinds eind 2009 een duo-praktijk en werken beiden 50%, op verschillende tijden. U mag een voorkeur uitspreken, doch bij spoed zult u geholpen worden door degene die dan aanwezig is.

Wij bieden reguliere huisartsengeneeskunde in de meest brede zin van het woord. Dat betekent dat u bij ons ook terecht kunt voor kleine chirurgische ingrepen, wondbehandeling, spiraaltje etc. We hebben speciale belangstelling voor longziekten en palliatieve zorg.

050-5252562

Vertrek van R. Lolkema

Augustus 2020

 

Beste mensen, beste patiënten,

 

Op deze wijze maak ik alvast kenbaar dat na 34 jaar huisarts te zijn geweest  het voor mij tijd  wordt om (langzaam) te vertrekken. Dit geeft mij een dubbel gevoel: het valt me de laatste jaren zwaarder, ook door hoe het huisartsenbestaan langzaamaan veranderd is en natuurlijk gaan de jaren tellen. Aan de andere kant heb ik met veel plezier gewerkt waarin het patiëntencontact mij het meest voldoening gaf.

 

Bent u al langere tijd in de praktijk, dan kennen wij elkaar al heel lang. 35 jaar geleden ben ik in deze praktijk in opleiding geweest bij dhr. B. Abma.  Daarna is de samenwerking  gebleven en zijn wij uiteindelijk geassocieerd. Van de Moddermanlaan verhuisd naar het Helperplein en toegetreden tot de HOED, zoals die nu nog steeds bestaat. Van opleiding, naar duo-praktijk, naar HOED met een groot team; en dat alles in het tijdsbestek van 34 jaar.

 

Zo’n 10 jaar geleden ging dhr. B. Abma met pensioen en werd zijn stokje overgedragen aan dhr. J.A. Bruggers en al snel vormden wij een maatschap. Waarschijnlijk heeft menigeen van u de laatste maanden gemerkt dat ik mij op de praktijk zo nu en dan heb laten waarnemen door mw. I.M.K.  ter Haar. Per 1 september 2020 zal zij mijn gehele patiëntenzorg overnemen. Waarschijnlijk zult u mij bij de griepprikken nog wel tegenkomen en wie weet op een ander moment. 

 

Vanwege corona maatregelen vind ik een afscheid ivv een receptie oid lastig, het zal er waarschijnlijk niet van komen.  Weet dat ik het patiëntencontact altijd heel boeiend  heb gevonden. Het gaat u allen goed en wellicht zien we elkaar nog voor 2021.

 

Roelien Lolkema

© Copyright 2019 Huisartsenhelperplein | Disclaimer